Cu o experienta de aproape 20 de ani in Telecomunicatii, IT, dezvoltare de produse si retele, Gabriel Ionita preia pozitia de Director General al Commander Romania din anul 2016 cu o echipa formata din patru compartimente de baza: vanzari, logistica, financiar si tehnic.

Inainte de 2016, Gabriel a detinut functia de Director Tehnic in companiile Euroweb Romania, Dial Telecom Romania si Digital Cable Systems precum si Director de Retea IP in Turk Telekom International.

Absolvent al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei – Universitatatea Politehnica Bucuresti in 1999, Gabriel are si un master executiv in administrarea afacerilor ( EMBA) obtinut in cadrul Universitatii Bucuresti si in cadrul Universitatii Tiffin din Ohio, USA in 2007.

 







Gabriel Ioniță

Chief Executive Officer

Viorel Voican

Senior Sales Representative

Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu IT și vânzări, Viorel Voican s-a alăturat echipei Commander din anul 2011 ca Senior Sales Executive.
Înainte de 2011 , Viorel a lucrat pentru echipă Romsys Serv în product and sales development.
Viorel este absolvent al Universității Dimitrie Cantemir cu specializare în Management Comercial.

Ilie Pîrvu

Business Development Manager

Cu o experiență de peste 10 ani în vânzări, Ilie Pîrvu s-a alăturat echipei Commander in 2017 ca Business Development Manager.

Înainte de 2017, Ilie a lucrat pentru companii ca M247 Europe, Euroweb România, Dial Telecom și Digital Cable Systems.

Ilie este absolvent al Facultății de Relații Internaționale.

Doina Filipas

Senior Sales Representative

Cu o experiență de aproape 15 ani în vânzări, Doina s-a alăturat echipei Commander din anul 2016 ca Senior Sales Executive.
Înainte de 2016 , Doina a lucrat pentru câteva companii multinaționale cunoscute în business and sales development ; Abro Package , Titan SA membră a LLI Euromills și Mega Image.
Doina este absolvent al Universității Dimitrie Cantemir din București

Iosefina Isfan

Economist

Iosefina s-a alăturat echipei în 2015 ca economist. Colega noastră are 20 de ani experiență dobândită la firme precum Green City, Daro Sport, Grim CD S.A. și APRODEX S.A.

Adriana Găinușă

Coordonator Logistică și Operațiuni

Cu aproximativ 5 ani de experiență în domeniu, Adriana s-a alăturat Commander în 2015 în calitate de coordonator logistică și operațiuni.

Înainte de Commander Adriana a lucrat pentru Nord Plan Invest, Blim Trade SRL și Parfois.

Valentin Dragomir

Coordonator Tehnic

Cu mai mult de 10 ani de experientă în domeniul tehnic, Valentin s-a alăturat în 2013 Commander în calitate de coordonator tehnic.

Înainte de a lucra la noi Valentin a fost angajat la Delta Sisteme Electronice.

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.”

– Henry Ford